Wachtwoord vergeten

Laatst gewijzigd: 2023-04-26 16:25:32 +0200

Stel uw wachtwoord opnieuw in door op Wachtwoord vergeten te klikken.

Vul daarna uw e-mailadres in om een e-mail te ontvangen met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geen e-mail ontvangen of e-mailadres/gebruikersnaam vergeten

Via support@anewspring.nl kunt u contact opnemen met het Support Team van aNewSpring.

Vermeld in uw mail:

- uw voor- en achternaam

- de URL waarmee u inlogt in de leeromgeving

10-cijferige toegangscode werkt niet

Via support@anewspring.nl kunt u contact opnemen met het Support Team van aNewSpring.

Vermeld in uw mail:

- De 10-cijferige toegangscode

- de URL waarmee u inlogt in de leeromgeving