MemoTrainernotificaties uitzetten

Laatst gewijzigd: 2020-09-29 11:25:14 +0200

Zet de notificaties van de MemoTraining uit, zodat u er geen e-mails meer van ontvangt.

Waar?

Klik in de MemoTrainerwidget op MemoTrainer instellingen

Hoe?

Zet de vinkjes aan onder MemoTraining zonder herinnering om geen herinnering meer te ontvangen en klik op Opslaan.

Volg je meer cursussen en je wenst van niet één cursus meer mails te ontvangen, dan kun je de notificaties ook in één keer uitzetten. Ga hiervoor naar je Account instellingen.

Via de tab Overige Instellingen kun je de e-mail meldingen uitzetten voor de MemoTraining.