Toegangscode gebruiken

Laatst gewijzigd: 2018-06-26 09:42:28 +0200

Met een toegangscode kunt u toegang krijgen tot een cursus. Als u nog geen account hebt, kunt u er één aanmaken met de toegangscode.

Waar?

Geen account

Als u nog geen account hebt in de leeromgeving, kunt u met behulp van de toegangscode een account aanmaken. Vul hem in onder Toegangscode invoeren (zie 1). Daarna komt u op een scherm waar de toegangscode ingegeven kan worden (zie 2).

1.

2.

Account aanmaken

Vul de gegevens in en klik onderaan de pagina op Verstuur

Er is nu een automatische mail met een bevestigingslink naar uw e-mailadres gestuurd. Zodra u op de link klikt, is het account geactiveerd.

Problemen met de toegangscode/aanmaken van account

Toegangscode incorrect

Neem hierover contact op met uw opleider.

Geen bevestigingsmail ontvangen

Mocht u de notificatiemail niet direct ontvangen of in de spambox terecht zijn gekomen, kunt u contact opnemen met uw opleider.

U heeft al een account

Als u al een account heeft, dient u eerst in te loggen. Ga daarna naar Home en vul de toegangscode in. U heeft gelijk toegang tot de nieuwe cursus.